Autorondreis van 4 landen
Indicatieprijs 851 €

Autorondreis van 4 landen

Inclusief 4 excursies
Aanmaakdatum: maandag 15 april 2024
Ref ID: 8950389
per persoon Indicatieprijs
851 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Aanmaakdatum: maandag 15 april 2024
Bestemmingen: Luxemburg, Colmar, Zürich, Füssen, Garmisch-Partenkirchen, Karlsruhe

Beschrijving

17 sep
Autoreis van 418 Kilometers - 4uur 42min
Amsterdam
Luxemburg
17 sep
1. Luxemburg
Overnachten
Reisbeschrijving: Luxemburg, het kleine maar fascinerende land gelegen in het hart van Europa, is een bestemming vol verrassingen. De hoofdstad, Luxemburg-Stad, betovert met zijn historische charme, met middeleeuwse vestingwerken en indrukwekkende kazematten. Bezoekers kunnen genieten van schilderachtige wandelingen door de schilderachtige straatjes en genieten van het adembenemende uitzicht op de valleien van de Alzette en Pétrusse rivieren. Het land heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur, met musea, kunstgalerijen en prachtige architectuur. De natuur is hier ook overvloedig, met prachtige bossen, valleien en charmante dorpjes. Luxemburg biedt een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid, en is een boeiende bestemming voor elke reiziger.
Meer informatie
19 sep
Autoreis van 288 Kilometers - 3uur 12min
Luxemburg
Colmar
19 sep
2. Colmar
Overnachten
Reisbeschrijving: Colmar, een betoverende stad in de Elzas-regio van Frankrijk, lijkt rechtstreeks uit een sprookje te komen. Deze charmante bestemming staat bekend om zijn goed bewaarde oude stad, met kleurrijke vakwerkhuizen, kronkelende grachten en gezellige pleinen. Bezoekers kunnen genieten van wandelingen door de geplaveide straten, proeven van heerlijke Elzasser gerechten in traditionele restaurants en de lokale wijnen ontdekken in sfeervolle wijnbars. Colmar heeft een rijke geschiedenis en cultuur, met fascinerende musea en prachtige kerken om te verkennen. Met zijn romantische ambiance en pittoreske omgeving, is Colmar een magische bestemming die reizigers blijft betoveren.
Meer informatie
21 sep
Autoreis van 158 Kilometers - 1uur 59min
Colmar
Zürich
21 sep
3. Zürich
Overnachten
Reisbeschrijving: Zürich, gelegen in het noorden van Zwitserland, is een bruisende en kosmopolitische bestemming die bezoekers betovert met zijn perfecte mix van moderne stadsleven en prachtige natuurlijke omgeving. Deze financiële hub biedt een prachtige mix van oude charme en hedendaagse flair, met historische gebouwen, trendy winkels en uitstekende restaurants. Zürich ligt aan de oevers van het schilderachtige Meer van Zürich en wordt omringd door de majestueuze Zwitserse Alpen. Bezoekers kunnen genieten van boottochten op het meer, wandelingen in de omliggende bergen en culturele ontdekkingen in de vele musea en kunstgalerijen. Zürich is een levendige bestemming die cultuur, natuur en verfijning samenbrengt.
Meer informatie
23 sep
Autoreis van 232 Kilometers - 3uur 11min
Zürich
Füssen
23 sep
4. Füssen
Overnachten
Reisbeschrijving: Füssen, gelegen in Beieren, Duitsland, is een pittoresk stadje dat reizigers betovert met zijn sprookjesachtige charme en adembenemende natuur. Omringd door de majestueuze Alpen en gelegen aan de oever van de schilderachtige Lech-rivier, biedt Füssen een prachtig landschap om te verkennen. Het stadje zelf heeft een goed bewaard gebleven historisch centrum met kleurrijke gebouwen en gezellige straatjes. De beroemde Neuschwanstein en Hohenschwangau kastelen, die hoog op de heuvels boven Füssen staan, voegen een magische touch toe aan de omgeving. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige natuur en sfeervolle ambiance, is Füssen een idyllische bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een romantisch en onvergetelijk uitje.
Meer informatie
25 sep
Autoreis van 58 Kilometers - 1uur 2min
Füssen
Garmisch-Partenkirchen
25 sep
5. Garmisch-Partenkirchen
Overnachten
Reisbeschrijving: Garmisch-Partenkirchen, ligt in Duitsland, is een bestemming die natuurliefhebbers en wintersporters aantrekt. Dit charmante stadje biedt adembenemende uitzichten op met sneeuw bedekte bergtoppen, glooiende weiden en kristalheldere meren. In de winter is Garmisch-Partenkirchen een paradijs voor skiërs en snowboarders, met uitstekende pistes en moderne liften. In de zomer kunnen bezoekers genieten van wandel- en fietsroutes door het prachtige landschap en verfrissende duiken nemen in de schilderachtige meren. De stad heeft een levendige cultuur en tradities, met charmante boetieks, restaurants en lokale ambachten. Garmisch-Partenkirchen is een idyllische bestemming die het hele jaar door bezoekers verwelkomt met zijn alpine charme en natuurlijke schoonheid.
Meer informatie
25 sep
Hotel only
1 Nacht
26 sep
Autoreis van 343 Kilometers - 3uur 58min
Garmisch-Partenkirchen
Karlsruhe
26 sep
6. Karlsruhe
Overnachten
Reisbeschrijving: Karlsruhe, is een moderne en bruisende bestemming met een rijke geschiedenis. De stad staat bekend om zijn unieke stratenplan met straten die straalsgewijs vanuit het paleis van Karlsruhe lopen, wat het een bijzondere charme geeft. Het barokke paleis zelf is een must-see attractie en herbergt verschillende musea. Bezoekers kunnen ook genieten van de prachtige botanische tuin en de sfeervolle marktpleinen. Karlsruhe heeft een levendige culturele scene, met theaters, kunstgalerijen en festivals. Met zijn mix van geschiedenis, cultuur en moderne flair, biedt Karlsruhe een fascinerende en veelzijdige bestemming voor reizigers.
Meer informatie
27 sep
Autoreis van 556 Kilometers - 5uur 57min
Karlsruhe
Amsterdam
per persoon Indicatieprijs
851 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Pas deze reis aan en boek
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 6
Accommodaties 6

Ons aanbod van rondreizen

Laat je inspireren!

Bekijk ons volledige aanbod