Citytrip Florence, Italië
Indicatieprijs 476 €
Florence, Italië

Citytrip Florence, Italië

Flextours
Aanmaakdatum: dinsdag 9 april 2024
Ref ID: 8872000
per persoon Indicatieprijs
476 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Aanmaakdatum: dinsdag 9 april 2024
Thema's

Reisbeschrijving

Florence, de hoofdstad van de Italiaanse regio Toscane, is een prachtige bestemming om te bezoeken vanwege zijn rijke geschiedenis, kunst, architectuur en cultuur. Hier zijn enkele redenen waarom Florence als een mooie bestemming wordt beschouwd:


Kunst en cultuur: Florence wordt vaak beschouwd als de bakermat van de Renaissance en heeft enkele van 's werelds meest beroemde kunstwerken en kunstenaars voortgebracht. De stad herbergt musea zoals de Galleria degli Uffizi, de Galleria dell'Accademia (thuisbasis van Michelangelo's David), en het Museo di Palazzo Vecchio, waar je werken van Leonardo da Vinci, Botticelli, Raphael en vele andere meesters kunt bewonderen.

Architectuur: Florence is bezaaid met prachtige architecturale meesterwerken, waaronder de kathedraal van Florence (de Duomo), de Basilica di Santa Croce, en het Palazzo Pitti. De historische gebouwen en pleinen geven de stad een sfeervolle uitstraling.

Historische erfenis: De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd en heeft invloed gehad op de kunst, politiek en wetenschap gedurende de eeuwen. Je kunt historische bezienswaardigheden bezoeken, zoals de Ponte Vecchio, een iconische middeleeuwse brug, en de Palazzo Vecchio, het oude stadhuis van Florence.

Uitstekende musea: Naast de wereldberoemde kunstmusea, biedt Florence talloze andere musea en instellingen die inzicht bieden in de geschiedenis van de stad en de bredere regio Toscane.

Sfeervolle straten en pleinen: Florence heeft een charmante oude binnenstad met smalle straatjes, gezellige pleinen en talloze cafés en restaurants waar je kunt genieten van heerlijk Italiaans eten en wijn.

Winkelen: Florence staat bekend om zijn winkels en ambachten. De stad biedt mogelijkheden om hoogwaardige lederwaren, juwelen, kleding en kunst te kopen.

Adembenemende uitzichten: Bezoek de Piazzale Michelangelo voor een panoramisch uitzicht op de stad en de omliggende heuvels, vooral bij zonsondergang.

Culinaire genoegens: Toscane staat bekend om zijn heerlijke gerechten, waaronder verse pasta, Chianti-wijn en lokale specialiteiten zoals Florentijnse biefstuk.

Gemakkelijke toegang tot Toscane: Florence is een uitstekend startpunt voor het verkennen van de prachtige Toscane, met zijn glooiende heuvels, wijngaarden en schilderachtige stadjes.

Culturele evenementen: Florence organiseert regelmatig culturele evenementen, festivals en optredens die je reis nog boeiender kunnen maken.


Kortom, Florence is een betoverende bestemming die doordrenkt is met kunst, geschiedenis en cultuur. De stad biedt bezoekers de kans om te genieten van en te leren over enkele van 's werelds meest invloedrijke kunst en architectuur, terwijl ze worden omgeven door de schoonheid van Toscane. Het is een topbestemming voor liefhebbers van kunst, geschiedenis en Italiaanse levensstijl.

Meer informatie

Inbegrepen diensten

09 sep
Reis van Rotterdam naar Florence
Vertrek vanaf
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines - VY6815
16:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS) Alternatieve luchthaven
18:05 - Florence, Firenze Airport (FLR)
0 PC Rechtstreeks Tarief: Basic Fare
Vervoer:  VY6815
Cabineklasse: Economy
Tarief: Basic Fare
09 sep
Hotel only
3 Nachten
Aanrader
Aurum Firenze 7,6 Goed
Florence - Op 0,4 km van het centrumBED & BREAKFAST Via Nazionale 8/a, Florence 50123 Standard double room (full double bed) (queen size bed)
Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Badkamers beschikken over een douche, bidets en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een minibar.Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie, een kluis bij de receptie en een lift.
More suggested hotel options
12 sep
Reis van Florence naar Rotterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5424
14:50 - Pisa, Pisa Airport (PSA) Alternatieve luchthaven
16:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS) Alternatieve luchthaven
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5424
Cabineklasse: Economy
Tarief: Basic
per persoon Indicatieprijs
476 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Pas deze reis aan en boek
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vervoer 2
Accommodaties 1

Ons aanbod van rondreizen

Laat je inspireren!

Bekijk ons volledige aanbod