Fly & Drive Adembenemend Andalusië
Indicatieprijs 1.098 €

Fly & Drive Adembenemend Andalusië

Autorondreis | Flydrive
Aanmaakdatum: zaterdag 6 april 2024
Ref ID: 8805070
per persoon Indicatieprijs
1.098 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Aanmaakdatum: zaterdag 6 april 2024
Bestemmingen: Malaga, Carmona, Córdoba, Jaén, Granada, Torre Del Mar, Malaga

Beschrijving

01 okt
Reis van Amsterdam naar Malaga
Vertrek vanaf
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines - VY8366
21:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
00:05 - Malaga, Malaga (AGP)
+1 dag 3uur 5min Rechtstreeks Tarief: Basic Fare
Vervoer:  VY8366
Cabineklasse: Economy
Tarief: Basic Fare
02 okt
Autoverhuur
Fiat 500 /AC/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 2 Personen
Fiat 500 /AC/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 23, Maximaal 99

voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
300 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Malaga luchthaven (Shuttle Service) - Avda. Garcia Morato 42 (Return at nr. 32) - Telefoonnummer:

Avda. Garcia Morato 42 (Return at nr. 32), Málaga, 29004, Spanje

Terugbrengen

Malaga luchthaven (Shuttle Service) - Avda. Garcia Morato 42 (Return at nr. 32) - Telefoonnummer

Avda. Garcia Morato 42 (Return at nr. 32), Málaga, 29004, Spanje

01 okt
1. Malaga
Overnachten
Reisbeschrijving:

Malaga is een aantrekkelijke stad in het zuiden van Spanje, gelegen aan de Costa del Sol, en het is een populaire bestemming voor stedentrips. Hier zijn enkele redenen waarom je Malaga zou moeten bezoeken:


  1. Prachtig weer: Malaga heeft een mild mediterraan klimaat met veel zonneschijn en milde temperaturen gedurende het hele jaar. Dit maakt het een ideale bestemming voor zowel zomer- als winterreizen.
  2. Stranden: De stad heeft enkele mooie stranden, waaronder de populaire La Malagueta, waar je kunt ontspannen, zonnebaden en genieten van de zee. De stranden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het stadscentrum.
  3. Historische erfgoed: Malaga heeft een rijke geschiedenis en biedt diverse historische bezienswaardigheden, waaronder het Alcazaba (een Moors fort), het kasteel van Gibralfaro en de kathedraal van Malaga.
  4. Musea: De stad herbergt enkele uitstekende musea, waaronder het Picasso-museum, gewijd aan de beroemde kunstenaar Pablo Picasso, die in Malaga is geboren. Het Centro Pompidou Malaga is een ander belangrijk kunstmuseum in de stad.
  5. Cultuur: Malaga heeft een bruisende culturele scene met tal van festivals, theaters en concerten. De stad heeft een levendige sfeer en biedt mogelijkheden om de lokale Andalusische cultuur te ervaren.
  6. Winkelen: Malaga heeft veel winkelstraten en boetieks waar je kunt winkelen voor lokale producten, mode en souvenirs. Calle Larios is een van de belangrijkste winkelstraten.
  7. Gastronomie: Proef de heerlijke Andalusische keuken in de vele restaurants en tapasbars in de stad. Malaga staat bekend om zijn visgerechten, verse zeevruchten en zoete wijnen.
  8. Uitgaansleven: Malaga heeft een bruisend nachtleven met talloze bars en clubs waar je kunt genieten van livemuziek, flamencoshows en internationale muziekgenres.
  9. Parken en groene ruimtes: De stad heeft diverse parken en groene zones waar je kunt ontspannen, waaronder het Parque de Malaga en de Jardín Botánico La Concepción.
  10. Toegankelijkheid: Malaga heeft een internationale luchthaven en uitstekende trein- en busverbindingen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor reizigers.


Bovendien fungeert Malaga vaak als een toegangspoort tot de Costa del Sol, met zijn vele badplaatsen en golfbanen. Het is ook een handige uitvalsbasis voor dagtochten naar andere Andalusische steden, zoals Granada, Sevilla en Cordoba. Kortom, Malaga biedt een mix van cultuur, geschiedenis, stranden en lekker eten, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor stedentrips en vakanties.






Meer informatie
02 okt
Autoreis van 192 Kilometers - 2uur 19min
Malaga
Carmona
02 okt
2. Carmona
Overnachten
Reisbeschrijving: Op je rondreis door Andalusie moet je hier zeker stoppen. Carmona , sfeervol middeleeuws, een van de oudste steden van Andalusië. Gesticht door de Carthagers. Was belangrijk als stad bij de Romeinen, de Moren en de Katholieken. Restanten van het verleden zijn nog zichtbaar in de oude wijk: monumentale gebouwen, elegante paleizen, patriciershuizen en mooie kerken. Alle stijlen van Andalusie zijn er te vinden. In de straatjes kun je lekker slenteren. Zij komen allen uit op het centrale plein (terrasjes en nette openbare toiletten).
Meer informatie
04 okt
Autoreis van 109 Kilometers - 1uur 19min
Carmona
Córdoba
04 okt
3. Córdoba
Overnachten
Reisbeschrijving: In de binnenlanden van Andalusië vinden we op een hoogte van 122 meter boven zeeniveau Córdoba, de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Het is wat grootte betreft de derde stad van Andalusië met ruim 326.000 inwoners. Ondanks dat een derde plaats van grote steden in Andalusië nog altijd betekent dat de stad vrij omvangrijk is, was deze stad in zijn lange geschiedenis ooit een wereldstad. In de tiende eeuw telde de stad 500.000 inwoners waarmee het alleen Constantinopel voor zich moest dulden. Je kunt dus stellen dat de laatste duizend jaar gesproken kan worden van een krimpregio. Op de kortere termijn is dit natuurlijk geenszins het geval. Wat wel duidelijk is hieruit is dat de stad een lange geschiedenis heeft waarvan de sporen nog altijd terug te vinden zijn. Sinds 1984 is de historische binnenstad zelfs opgenomen in de werelderfgoedlijst van Unesco. Als een stad al in de tiende eeuw een half miljoen inwoners heeft betekent dit dat er zelfs toen al een lange geschiedenis was voordat er zoveel mensen zich vestigden in Córdoba. De eerste mensen die zich vestigden in deze regio waren de Tartessos die hier vooral waren om koper en zilver te mijnen. Het waren de Carthagenen die hier al in 250 voor Christus de stad Karduba stichtten. Niet lang daarna deden de Romeinen hier hun intrede. Na de Romeinen waren het de Byzantijnen en de Visgoten die het hier voor het zeggen hadden, tot de komst van de Moren die hier van 711 tot 1236 de scepter zwaaiden. De reconquista bereikte dit gebied dus in 1236 en daarmee werd het Katholieke tijdperk ingeluid. Veel verschillende culturele trends hebben in deze periode ook nog invloed achtergelaten. Tegenwoordig staat Córdoba vooral bekend als cultuurstad en natuurlijk om zijn fantastisch goed geconserveerde oude stad.
Meer informatie
05 okt
Autoreis van 119 Kilometers - 1uur 41min
Córdoba
Jaén
05 okt
4. Jaén
Overnachten
Reisbeschrijving: Jaén is een gemeente in de Spaanse provincie Jaén in de regio Andalusië met een oppervlakte van 424 km².
Meer informatie
07 okt
Autoreis van 93 Kilometers - 1uur 8min
Jaén
Granada
07 okt
5. Granada
Overnachten
Reisbeschrijving: n het zuidoosten van Spanje ligt Granada. De stad telt ruimt 234.000 inwoners (2016) en is tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Het is de vierde stad van Andalusië. De stad ligt vrij hoog, namelijk 738 meter boven zeeniveau. De historie van Granada Granada kent een lange geschiedenis die begint in de achtste eeuw voor Christus. Toen waren het de Iberische volkeren die hier nederzettingen hadden. Later volgden, net als in andere plekken in Andalusië nog de Feniciërs, Tartessos, Grieken en Carthagers. De nederzettingen op het grondgebied stonden bekend onder de naam Iliberri tot de Romeinen het gebied veroverden in 193 voor Christus. Zo’n 15 kilometer verderop stichtten zij Iliberris. Ronde de zevende eeuw deden de Moren hier hun intrede terwijl enkele kilometers verderop de joden inmiddels een dorpje hadden dat de naam Gárnata droeg. Het huidige Granada werd gesticht in de elfde eeuw. Granada was het laatste bolwerk van de Moren. Uiteindelijk was hier ondergang van het Moorse rijk in 1492. De Moren hebben hier lang stad gehouden en dat zie je ook terug in en rond de stad. Het bekendste voorbeeld hiervan is natuurlijk het Alhambra, maar er is veel meer te zien dat dit wereldberoemde complex.
Meer informatie
08 okt
Autoreis van 118 Kilometers - 1uur 33min
Granada
Torre Del Mar
08 okt
6. Torre Del Mar
Overnachten
Reisbeschrijving: Tweede stad in belang van de gemeente Velez Malaga in aantal inwoners en grote toeristische showcase, wiens roem de grenzen van Andalusië overschrijdt. Torre del Mar wordt gekenmerkt door de milieukwaliteit en uitbreiding van zijn prachtige stranden, evenals door zijn promenade, een ontmoetingspunt voor veel bezoekers, evenals buren. Gelegen in het geografische centrum van de kustlijn van de gemeente Vélez Málaga, tussen Almayate en Caleta de Vélez, strekt zijn stedelijke voetafdruk zich uit van Río Seco tot de stranden van Poniente. Het ligt vier kilometer verwijderd van de hoofdplaats van de gemeente, Vélez Málaga, en communiceert beide enclaves langs Avenida Juan Carlos I. De oude N-340, die Cadiz en Barcelona verbindt, loopt door het stedelijk gebied van Torre del Mar, ver van de stad Malaga op slechts 20 minuten afstand via de A-7 snelweg. Tegenwoordig is Torre del Mar een toeristisch, commercieel en recreatiegebied, wiens gastronomisch aanbod gekoppeld aan 'pescaíto' deel uitmaakt van talrijke gastronomische gidsen.
Meer informatie
10 okt
Autoreis van 38 Kilometers - 40min
Torre Del Mar
Malaga
10 okt
7. Malaga
Tussenstop
Reisbeschrijving:

Malaga is een aantrekkelijke stad in het zuiden van Spanje, gelegen aan de Costa del Sol, en het is een populaire bestemming voor stedentrips. Hier zijn enkele redenen waarom je Malaga zou moeten bezoeken:


  1. Prachtig weer: Malaga heeft een mild mediterraan klimaat met veel zonneschijn en milde temperaturen gedurende het hele jaar. Dit maakt het een ideale bestemming voor zowel zomer- als winterreizen.
  2. Stranden: De stad heeft enkele mooie stranden, waaronder de populaire La Malagueta, waar je kunt ontspannen, zonnebaden en genieten van de zee. De stranden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het stadscentrum.
  3. Historische erfgoed: Malaga heeft een rijke geschiedenis en biedt diverse historische bezienswaardigheden, waaronder het Alcazaba (een Moors fort), het kasteel van Gibralfaro en de kathedraal van Malaga.
  4. Musea: De stad herbergt enkele uitstekende musea, waaronder het Picasso-museum, gewijd aan de beroemde kunstenaar Pablo Picasso, die in Malaga is geboren. Het Centro Pompidou Malaga is een ander belangrijk kunstmuseum in de stad.
  5. Cultuur: Malaga heeft een bruisende culturele scene met tal van festivals, theaters en concerten. De stad heeft een levendige sfeer en biedt mogelijkheden om de lokale Andalusische cultuur te ervaren.
  6. Winkelen: Malaga heeft veel winkelstraten en boetieks waar je kunt winkelen voor lokale producten, mode en souvenirs. Calle Larios is een van de belangrijkste winkelstraten.
  7. Gastronomie: Proef de heerlijke Andalusische keuken in de vele restaurants en tapasbars in de stad. Malaga staat bekend om zijn visgerechten, verse zeevruchten en zoete wijnen.
  8. Uitgaansleven: Malaga heeft een bruisend nachtleven met talloze bars en clubs waar je kunt genieten van livemuziek, flamencoshows en internationale muziekgenres.
  9. Parken en groene ruimtes: De stad heeft diverse parken en groene zones waar je kunt ontspannen, waaronder het Parque de Malaga en de Jardín Botánico La Concepción.
  10. Toegankelijkheid: Malaga heeft een internationale luchthaven en uitstekende trein- en busverbindingen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor reizigers.


Bovendien fungeert Malaga vaak als een toegangspoort tot de Costa del Sol, met zijn vele badplaatsen en golfbanen. Het is ook een handige uitvalsbasis voor dagtochten naar andere Andalusische steden, zoals Granada, Sevilla en Cordoba. Kortom, Malaga biedt een mix van cultuur, geschiedenis, stranden en lekker eten, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor stedentrips en vakanties.






Meer informatie
10 okt
Reis van Malaga naar Amsterdam
Terug
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines
11:20 - Malaga, Malaga (AGP)
17:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
6uur 20min 1 tussenstop Tarief: Basic Fare
VY
VY Vueling Airlines - VY 2122
11:20 - Malaga, Malaga (AGP)
13:00 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
Vervoer:  VY2122
Cabineklasse: Economy
Tarief: Basic Fare
2uur 15min - Aansluiting op het vliegveld Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
VY
VY Vueling Airlines - VY 8306
15:15 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
17:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  VY8306
Cabineklasse: Economy
Tarief: Basic Fare
per persoon Indicatieprijs
1.098 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Pas deze reis aan en boek
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 7
Vervoer 2
Accommodaties 6
Auto's 1

Ons aanbod van rondreizen

Laat je inspireren!

Bekijk ons volledige aanbod