Fly & Drive Grand Tour Andalusië
Indicatieprijs 1.338 €

Fly & Drive Grand Tour Andalusië

Autorondreis | Flydrive
Aanmaakdatum: zaterdag 6 april 2024
Ref ID: 8804861
per persoon Indicatieprijs
1.338 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Aanmaakdatum: zaterdag 6 april 2024
Bestemmingen: Malaga, Ronda, Jerez, Sevilla, Córdoba, Granada, Malaga

Beschrijving

01 okt
Reis van Amsterdam naar Malaga
Vertrek vanaf
EasyJet
EasyJet EasyJet - U27889
07:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
10:30 - Malaga, Malaga (AGP)
3uur 10min 0 PC Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U27889
Cabineklasse: Economy
Tarief: Standard
01 okt
Autoverhuur
Seat Mii /AC/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 2 Personen
Seat Mii /AC/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 23, Maximaal 99

voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
300 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Malaga luchthaven (Shuttle Service) - Avda. Garcia Morato 42 (Return at nr. 32) - Telefoonnummer:

Avda. Garcia Morato 42 (Return at nr. 32), Málaga, 29004, Spanje

Terugbrengen

Malaga luchthaven (Shuttle Service) - Avda. Garcia Morato 42 (Return at nr. 32) - Telefoonnummer

Avda. Garcia Morato 42 (Return at nr. 32), Málaga, 29004, Spanje

01 okt
1. Malaga
Overnachten
Reisbeschrijving:

Malaga is een aantrekkelijke stad in het zuiden van Spanje, gelegen aan de Costa del Sol, en het is een populaire bestemming voor stedentrips. Hier zijn enkele redenen waarom je Malaga zou moeten bezoeken:


  1. Prachtig weer: Malaga heeft een mild mediterraan klimaat met veel zonneschijn en milde temperaturen gedurende het hele jaar. Dit maakt het een ideale bestemming voor zowel zomer- als winterreizen.
  2. Stranden: De stad heeft enkele mooie stranden, waaronder de populaire La Malagueta, waar je kunt ontspannen, zonnebaden en genieten van de zee. De stranden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het stadscentrum.
  3. Historische erfgoed: Malaga heeft een rijke geschiedenis en biedt diverse historische bezienswaardigheden, waaronder het Alcazaba (een Moors fort), het kasteel van Gibralfaro en de kathedraal van Malaga.
  4. Musea: De stad herbergt enkele uitstekende musea, waaronder het Picasso-museum, gewijd aan de beroemde kunstenaar Pablo Picasso, die in Malaga is geboren. Het Centro Pompidou Malaga is een ander belangrijk kunstmuseum in de stad.
  5. Cultuur: Malaga heeft een bruisende culturele scene met tal van festivals, theaters en concerten. De stad heeft een levendige sfeer en biedt mogelijkheden om de lokale Andalusische cultuur te ervaren.
  6. Winkelen: Malaga heeft veel winkelstraten en boetieks waar je kunt winkelen voor lokale producten, mode en souvenirs. Calle Larios is een van de belangrijkste winkelstraten.
  7. Gastronomie: Proef de heerlijke Andalusische keuken in de vele restaurants en tapasbars in de stad. Malaga staat bekend om zijn visgerechten, verse zeevruchten en zoete wijnen.
  8. Uitgaansleven: Malaga heeft een bruisend nachtleven met talloze bars en clubs waar je kunt genieten van livemuziek, flamencoshows en internationale muziekgenres.
  9. Parken en groene ruimtes: De stad heeft diverse parken en groene zones waar je kunt ontspannen, waaronder het Parque de Malaga en de Jardín Botánico La Concepción.
  10. Toegankelijkheid: Malaga heeft een internationale luchthaven en uitstekende trein- en busverbindingen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor reizigers.


Bovendien fungeert Malaga vaak als een toegangspoort tot de Costa del Sol, met zijn vele badplaatsen en golfbanen. Het is ook een handige uitvalsbasis voor dagtochten naar andere Andalusische steden, zoals Granada, Sevilla en Cordoba. Kortom, Malaga biedt een mix van cultuur, geschiedenis, stranden en lekker eten, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor stedentrips en vakanties.






Meer informatie
01 okt
Hotel only
2 Nachten
02 okt
Tickets
Flamencoshow Malaga
Flamencoshow Malaga
2 Ingangs ( Volwassenen van 15 tot 121 jaar: 2 )
1 uur en 10 minuten 21:00 Flamencoshow Malaga
Zie details
03 okt
Autoreis van 101 Kilometers - 1uur 42min
Malaga
Ronda
03 okt
2. Ronda
Overnachten
Reisbeschrijving: Ronda, is een betoverende bestemming die bezoekers fascineert met zijn adembenemende landschappen en rijke historische erfgoed. Gelegen bovenop steile kliffen, biedt Ronda panoramische uitzichten op de omliggende bergen en diepe kloven, waaronder de beroemde Puente Nuevo-brug die de kloof overbrugt. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd en wordt gekenmerkt door zijn goed bewaarde Moorse architectuur, zoals het Moorse paleis van Mondragón. Bezoekers kunnen de oude stad verkennen met zijn smalle geplaveide straatjes, historische kerken en levendige pleinen. Ronda staat ook bekend om zijn wijnproductie, met verschillende wijngaarden in de omgeving die wijnproeverijen en rondleidingen aanbieden. Met zijn unieke mix van natuurlijke schoonheid en historische charme is Ronda een onvergetelijke bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een authentieke Spaanse ervaring.
Meer informatie
05 okt
Autoreis van 114 Kilometers - 1uur 40min
Ronda
Jerez
05 okt
3. Jerez
Overnachten
Reisbeschrijving: Jerez, is bekend om zijn sherry, flamenco en paardenfokkerij. Het is de thuisbasis van enkele van de meest prestigieuze sherry-bodega's, waar bezoekers kunnen genieten van rondleidingen en proeverijen om de rijke smaken van deze traditionele Spaanse wijn te ontdekken. Jerez is ook de bakermat van de flamenco, met talloze tablaos en peñas waar bezoekers kunnen genieten van gepassioneerde dans- en muziekoptredens. Paardenliefhebbers zullen genieten van de beroemde Koninklijke Andalusische School voor Rijkunst, waar ze getuige kunnen zijn van elegante paardenshows. De stad heeft ook een rijke geschiedenis, met prachtige architectuur, waaronder de indrukwekkende kathedraal van Jerez en het Alcázar van Jerez. Met zijn unieke mix van culinaire hoogstandjes, culturele tradities en historische charme is Jerez een betoverende bestemming voor reizigers die de authentieke Spaanse cultuur willen ervaren.
Meer informatie
06 okt
Autoreis van 94 Kilometers - 1uur 19min
Jerez
Sevilla
06 okt
4. Sevilla
Overnachten
Reisbeschrijving: Sevilla, de stad staat bekend om zijn prachtige architectuur, levendige festivals en flamenco-tradities. Het historische centrum van Sevilla is door UNESCO erkend als werelderfgoed en herbergt indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals de majestueuze kathedraal van Sevilla, het Alcázar-paleis en de Giralda-toren. Een wandeling door de smalle straatjes van de wijk Santa Cruz onthult charmante pleinen, kleurrijke bloemenpatio's en gezellige tapasbars. Sevilla is ook de thuisbasis van de beroemde Feria de Abril, een weeklang feest vol flamenco, paardrijden en traditionele klederdracht. Bezoekers kunnen genieten van heerlijke tapas, levendige flamencoshows en een bruisend nachtleven. Met zijn betoverende schoonheid en levendige cultuur is Sevilla een onvergetelijke bestemming voor reizigers die de authentieke Spaanse ervaring willen beleven.
Meer informatie
09 okt
Autoreis van 146 Kilometers - 1uur 55min
Sevilla
Córdoba
09 okt
5. Córdoba
Overnachten
Reisbeschrijving: Córdoba, is een historische stad doordrenkt van Moorse invloeden en culturele pracht. Het hoogtepunt van Córdoba is de iconische Mezquita, een indrukwekkende moskee-kathedraal die getuigt van de rijke geschiedenis van de stad. Het interieur van de Mezquita is adembenemend, met zijn bogen, zuilen en artistieke details. Het historische centrum van Córdoba staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en herbergt smalle geplaveide straatjes, sfeervolle pleinen en verborgen patio's versierd met bloemen. Bezoekers kunnen dwalen door de Joodse wijk en de oude Romeinse brug bewonderen. Córdoba staat ook bekend om zijn traditionele patio-festivals, waar lokale bewoners hun prachtige binnenplaatsen openstellen voor het publiek. Met zijn unieke mix van architectonische schoonheid en culturele erfenis biedt Córdoba een betoverende reiservaring voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur.
Meer informatie
10 okt
Autoreis van 206 Kilometers - 2uur 25min
Córdoba
Granada
10 okt
6. Granada
Overnachten
Reisbeschrijving: Granada, is een bestemming doordrenkt van geschiedenis en prachtige architectuur. Het hoogtepunt van Granada is het beroemde Alhambra, een Moors paleiscomplex dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bezoekers kunnen dwalen door de prachtige tuinen, binnenplaatsen en gedetailleerde paleishallen en genieten van het adembenemende uitzicht op de stad vanaf de Generalife-tuinen. Granada heeft ook een charmant historisch centrum, de Albaicín genaamd, met smalle straatjes, witgekalkte huizen en sfeervolle pleinen. Het is de perfecte plek om te verdwalen en te genieten van de Moorse invloeden en de Andalusische sfeer. Granada staat ook bekend om zijn levendige flamenco-scene en authentieke tapasbars, waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke gerechten en gepassioneerde muziekoptredens. Met zijn betoverende mix van geschiedenis, architectuur en cultuur is Granada een absolute must-see bestemming voor reizigers.
Meer informatie
13 okt
Autoreis van 131 Kilometers - 1uur 42min
Granada
Malaga
13 okt
7. Malaga
Tussenstop
Reisbeschrijving: Malaga, ligt aan de zonnige kust van Zuid-Spanje, is een bruisende stad die bezoekers betovert met zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en adembenemende stranden. Als geboorteplaats van de beroemde kunstenaar Pablo Picasso, biedt Malaga talloze artistieke schatten, waaronder het Picasso Museum, waar bezoekers kunnen genieten van zijn meesterwerken. De stad is ook bezaaid met historische bezienswaardigheden, zoals het Alcazaba-fort en de kathedraal van Malaga. Daarnaast biedt Malaga een levendige culinaire scene met tapasbars, visrestaurants en lokale markten. Strandliefhebbers kunnen ontspannen op de gouden zandstranden en genieten van de Middellandse Zee. Met zijn warme klimaat, culturele erfgoed en bruisende sfeer is Malaga een betoverende bestemming die zowel geschiedenisliefhebbers als zonzoekers zal bekoren.
Meer informatie
13 okt
Reis van Malaga naar Amsterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV6118
21:05 - Malaga, Malaga (AGP)
00:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 3uur 5min Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV6118
Cabineklasse: Economy
Tarief: Basic
per persoon Indicatieprijs
1.338 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Pas deze reis aan en boek
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 7
Vervoer 2
Accommodaties 6
Auto's 1
Activiteiten 1

Ons aanbod van rondreizen

Laat je inspireren!

Bekijk ons volledige aanbod