Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Goedkope accommodaties in Dubai

Bekijk alle accommodaties

Dubai Verenigde Arabische Emiraten

Dubai is een uitstekende vakantiebestemming om verschillende redenen:


1. Moderne luxe: Dubai staat bekend om zijn luxe levensstijl, met eersteklas hotels, restaurants en winkels. Het is een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en verwennerij.


2. Schitterende architectuur: De stad biedt enkele van 's werelds meest opvallende moderne architectonische meesterwerken, zoals de Burj Khalifa en de Palm Jumeirah, die een lust zijn voor het oog.


3. Diversiteit: Dubai is een smeltkroes van culturen en nationaliteiten, wat resulteert in een rijke mix van keukens, tradities en ervaringen.


4. Avontuurlijke activiteiten: Of je nu wilt woestijnsafari's wilt maken, skydiven of indoor skiën, Dubai heeft talloze avontuurlijke mogelijkheden.


5. Winkelwalhalla: De stad biedt uitgebreide mogelijkheden om te winkelen, variërend van luxe boetieks tot traditionele markten, bekend als souks.


6. Stranden: Geniet van de zon en zandstranden langs de Perzische Golfkust, ideaal voor ontspanning en watersporten.


7. Cultuur en erfgoed: Ontdek de Arabische cultuur en geschiedenis in de historische wijken en musea, zoals Al Fahidi en het Dubai Museum.


8. Gastvrijheid: Dubai staat bekend om zijn gastvrije bevolking en hoge servicenormen in de toeristische sector.


9. Entertainment: De stad biedt een breed scala aan entertainment, van theatershows tot concerten en themaparken zoals Dubai Parks and Resorts.


10. Futuristische projecten: Bewonder indrukwekkende projecten zoals kunstmatige eilanden, waaronder de Palm Jumeirah, en het toekomstige Museum of the Future.


In het kort, Dubai biedt een unieke combinatie van moderne luxe, cultuur, avontuur en vermaak, waardoor het een aantrekkelijke vakantiebestemming is voor diverse reizigers.

Aanbevolen luchthaven
Dubai Intl (DXB)
Bezienswaardigheden
  • Festival Arena - Festival City
  • Dubai Mall
  • The Green Planet
nabijgelegen bestemmingen
  • Ajman a 21,45 km
  • Sharjah a 15,21 km
  • Jumeirah Strand a 12,70 km