Bari, Italië

Bari, Italië

Goedkope accommodaties in Bari

Bekijk alle accommodaties

Bari Italië

Een citytrip naar Bari, gelegen aan de zuidoostelijke kust van Italië, is een interessante keuze om verschillende redenen:


1. Historische charme: Bari heeft een prachtige oude binnenstad met smalle straatjes, pleinen en historische gebouwen, zoals de Basilica di San Nicola, die de overblijfselen van Sint-Nicolaas herbergt.


2. Kustlijn: Geniet van de prachtige Adriatische kustlijn van Bari, met schone stranden en helderblauw water.


3. Culinaire ervaring: Proef de heerlijke Zuid-Italiaanse keuken, met verse visgerechten, olijfolie, pasta en lokale wijnen.


4. Lokale markten: Verken de lokale markten, zoals de Mercato Coperto, waar je verse producten, vis en regionale specialiteiten kunt kopen.


5. Bari Vecchia: De oude binnenstad, bekend als Bari Vecchia, biedt een authentieke sfeer met kleurrijke was die tussen de huizen hangt en de mogelijkheid om lokale ambachten te ontdekken.


6. Gastvrijheid: Italianen staan bekend om hun gastvrijheid, en je zult zeker genieten van de vriendelijke ontvangst in Bari.


7. Als toegangspoort tot Puglia: Bari is een uitstekend startpunt om de prachtige regio Puglia te verkennen, met zijn schilderachtige stadjes, trulli-huizen en prachtige landschappen.


8. Religieus erfgoed: Naast de Basilica di San Nicola heeft Bari andere interessante kerken en religieuze gebouwen die je kunt verkennen.


Kortom, Bari biedt een mix van geschiedenis, cultuur, culinaire geneugten en prachtige kustlijn, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor een citytrip in Zuid-Italië.

Wikipedia
Aanbevolen luchthaven
Bari (BRI)
Bezienswaardigheden
nabijgelegen bestemmingen
  • Andria a 49,81 km
  • Alberobello a 48,54 km
  • Trani a 41,94 km